THEY TRUST DONJOY 

DonJoy i samarbete med Svenska Puckelpistlandslaget

SE - Albin Elowson - Enduro

"Efter min båtbensskada så ville jag ha det bästa även för att skydda mina knän mot eventuella skador och då var Donjoy det självklara valet. Det ger mig den trygghet jag behöver för att kunna prestera på topp."  


SE - Amanda Bergkvist  - MX

Jag började köra motocross 2007 med internationella resultat med VM-poäng och totalt 9:a i EM-serien. Min karriär har varit framgångsrik, men som tyvärr inbromsades av bland annat korsbandsrupturer, ligament- och meniskskador. Efter mina skador ville jag få hjälp i min rehabilitering så jag valde DonJoy, det gjorde jag eftersom de är de dokumenterat säkraste knäskydden på marknaden. Nu när jag är igång igen och påväg tillbaka fortsätter jag att köra med DonJoy för att förebygga fler knäskador i framtiden, det är trots allt mycket viktigt att ha så bra skydd det bara går i en så pass riskfylld sport som motocross. Jag litar på DonJoy, ett självklart val för mig.


SE - Rasmus Johansson Snowmobile Freestyle 

SE - Emelie Wiklund

"DonJoy Defiance III har förbättrat min livskvalité
I slutet på 2004 fick jag en rejäl tackling och knäet vek sig och knäskålen hoppade ur led. Mitt främre korsband hade gått av och man upptäckte dessutom att jag hade skadat bakre korsbandet samt att menisken hade fått små rispor. Läkare och sjukgymnaster har avböjt mig att delta i kontaktidrott eller andra riskfyllda situationer. Jag insåg att DonJoy hade knäskydd för kombinerade skador med flera olika instabilitetsproblem och I samråd med en idrottssjukgymnast så kom vi fram till att DonJoy Defiance III var lösningen för mig. Idag har jag tack vare DonJoys knäortos fler möjlighe
ter till ett aktivare liv."

Emelie WiklundSE - Martin Falklind

DonJoy's ortoser finns utformade för alla tillfällen. Här Martin Falklind på fiskeexpedition på Grönland där han har sin DonJoy Renegade. 

Thanks to my DonJoy (yes that is the name of my new rehab device for my knee) I manage to fight these surprisingly strong silver torpedos.  

Följ Martin och hans äventyr på instagram, martinfalklind 


SE - John Karlsson

Lagkapten Swedish Armed Forces Adventure Team

Tack DonJoy för hjälpen att komma tillbaka på rekordtid efter en skada med frakturer. Genom att använda DonJoy skydd kunde jag komma igång med träningen fortare och träna hårdare. Efter två månader stod jag på startlinjen på VM i Adventure Racing, en av värdens mest krävande tävlingar. Efter 85h kunde jag och mitt team korsa mållinjen som fyra. Stort tack, nöjd användare!


ITA - Antonio Cairoli - MX

Eight-time Grand Prix motocross world champion and widely regarded as one of the greatest motocross riders of all time!

"Riding with other braces is no longer an option for me, I've experienced the difference and this is a very clear choice. I'm not getting on the bike again without my Donjoy Defiances - they give me support at a level that no other brace can, I feel safe wearing them and in a sport where confidence is key, that's a very important feeling."  Foto Eva Szabadfi


SP - Josep Garacia 
(Enduro 2 Worldchampion)  


NO - Håkon Fredriksen - MX

Jeg alle kneskader jeg har hørt om måtte jeg tenke meg om. Hvorfor skal man kjøre med noe som ikke er trygt? Da ble det å velge Donjoy enkelt! Konstruksjonen på skinnen er helt egen, å det har jeg stor tro på. Med en gang jeg fikk en Donjoy skinne på meg følte jeg meg trygg, det har hjulpet meg til å yte 100% hele tiden uten å være redd på å skade meg. 


FIN - Ari Åstedt                    
Supermoto & MX


DK - Benjamin Strate  - MXDK - Victor F Henriksen - MX