OM OSS

DonJoy tillverkas och distribueras av DJO Global med huvudkontor i Vista, Kalifornien. DJO Nordic har sitt säte i Malmö där du vid frågor enkelt kan kontakta medicinskt utbildade produktspecialister vid eventuella frågor,
se länken KONTAKT.

DJO är en ledande global leverantör av ortopediska hjälpmedel av hög kvalitet samt ett brett sortiment av produkter inom rehabilitering, smärthantering och fysioterapi med distribution över hela världen. DJO's varumärken omfattar bl a Aircast, Cefar, Chattanooga, Compex, DJO Surgical, DonJoy, Dr Comfort, Exos och ProCare.

DonJoy sortimentet erbjuder lösningar som förbättrar livskvalitén för dig med knäskada eller som förebyggande support för att undvika skador. DonJoy är mest känd för sina knäortoser med sitt fyrpunktssystem och FourcePoint Hinge-tekniken. Med ett nära samarbete med den medicinska branchen kan DonJoy ortoserna ständigt utvecklas och förbättras.

Informationen på knasmarta.se varken kan eller ska ersätta en professionell medicinsk konsultation. Inte heller bör innehållet på knasamarta.se utgöra grund för diagnos eller behandling, utan enbart ses som ett komplement.